Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Motos Iluro

Taller de motos multimarca a Mataró

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Estem segurs que en més d'una ocasió has pensat en com n'és de difícil trobar un taller mecànic de motos de confiança... Però això ja s'ha acabat, per què? Perquè a Motos Iluro som especialistes a realitzar tota mena de serveis perquè el teu vehicle de dues rodes estigui preparat per recórrer les carreteres de la teva localitat de la forma més segura. I és que la separació de motos i tot el que comporta és un dels nostres punts forts. 

Volem que les teves motos Kymco llueixin com mai ho havien fet i per això treballem els pneumàtics, entre altres peces fonamentals, per al seu funcionament correcte i fiable. A més, treballem amb totes les marques del mercat sense cap excepció. Entre els serveis que podem trobar a Motos Iluro estan les revisions periòdiques, canvi de totes les peces, xapa i pintura, així com un dels nostres atractius principals: passem la ITV al teu vehicle. Disposem d'un servei de venda directa de tota mena de motos de les millors marques, amb la possibilitat d'obtenir un finançament ràpid i senzill. Ens encarreguem de tot!

Comptem amb un gran equip de professionals que estan formats per encarregar-se de totes les funcions que realitzem al taller. T'oferiran un servei i una atenció  personalitzats, assessorant-te en tot moment sobre el que pot ser millor per a la teva moto. 

No esperis més i informa-te'n sense compromís. Estem desitjant conèixer-te!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Torrent d'en Pregària, 18 Bajo 4 08304 Mataró Barcelona
Carrer Torrent d'en Pregària, 18 Bajo 4 08304 Mataró Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied